Болельщик «Карпат» пешком пришел со Львова в Ужгород на матч

Болельщик одолел пешком почти 300 километров, чтобы попасть на выездной матч своей команды.
Фанат львовских «Карпат» Иван совершил недельную прогулку со Львова в Ужгород, где «зелено-белые» встречались с местной «Говерлой» в воскресенье, 27 июля.

«Примерно на четвертый день наступил переломный момент, когда останавливался через каждый километр. Ноги просто не шли, — поделился впечатлениями Иван. — Отдыхал, вставал и всё же шел дальше. Были мысли отбросить затею и преодолеть остаток пути автостопом. Но всё-таки удержался от соблазна и дошел до Ужгорода пешком», — говорит Иван.

Уболівальник зі Львова пройшов 300 кілометрів в Ужгород на гру ФК «Говерла» – ФК «Карпати»

Уперше в історії українського футболу уболівальник здолав пішки майже 300 кілометрів, щоб потрапити на виїзний матч улюбленої команди. Фанат львівських «Карпат» Іван здійснив тижневу прогулянку зі Львова до Ужгорода, де «зелено-білі» зустрічалися із місцевою «Говерлою», що відбувся у неділю, 27 липня.

Про це йдеться у сюжеті клубного тележурналу «ПроКарпати» (щопонеділка о 22:00) на телеканалі ZIK.

Іван – відомий представник «карпатського» фан-руху. У минулому сезоні він разом із однодумцями здійснив велопробіг до столиці Закапаття, щоб підтримати «Карпати», а ще намагався потрапити на територію окупованого Криму.

Відстань майже у три сотні кілометрів, що розділяють Львів та Ужгород, хлопець планував пройти за тиждень – щодня долаючи по 50 кілометрів. За словами Івана, нічого подібного в українському футболі жоден уболівальник не робив.

У дорогу Іван вирушив разом зі своїм товаришем Андрієм, однак той не зміг підкорити всієї дистанції. У дорозі хлопців супроводжував дощ, відтак шлях став неймовірно важким: на 32-му кілометрі Андрієві почало судомити ноги і він припинив мандрівку.

Майже дві доби дороги Іван провів на самоті. І лише в горах, неподалік перетину Львівської та Закарпатської областей, до нього долучився ще один відчайдуха – Ігор.

Крок за кроком – попри негоду і втому – хлопці таки дісталися Ужгорода у день матчу.

«Приблизно на четвертий день настав переломний момент, коли зупинявся через кожен кілометр. Ноги просто не йшли, – поділився враженнями Іван. – Перепочивав, підводився і й таки рушав далі. Мав думки відкинути затію та здолати залишок дороги автостопом. Але таки втримався від спокуси і дійшов до Ужгорода пішки».

Труднощі, з якими довелося боротися в дорозі вболівальникам, не залишили без уваги футболістів «Карпат». Історію про пару сміливих фанів жваво обговорювали в команді. Тим паче, що у суботу, за день до поєдинку клубний автобус «зелено-білих» наздогнав мандрівників у дорозі.

«Це справжні вболівальники. Дуже приємно, що такі люди є, – прокоментував півзахисник львівських «Карпат» Михайло Кополовець. – Мені здається, якщо є любов до команди, то можна для неї зробити що завгодно. Думаю, таких уболівальників, як у «Карпат» немає в жодної команди».

Детальніше про сміливу вболівальницьку мандрівку, дивіться сьогодні, 28 квітня, о 22:00 на телеканалі ZIK у клубному тележурналі «ПроКарпати».

http://zik.ua/ua/news/2014/07/28/ubolivalnyk_zi_lvova_proyshov_300_kilometriv_v_uzhgorod_na_gru_fk_goverlafk_karpaty_509709

Не забудь поделиться новостью